Voor werknemers en zelfstandigen

WWR biedt huidige en nieuwe werknemers van bedrijven persoonlijk, onafhankelijk advies en hulp bij het vinden van een passende woning in een passende buurt in Rotterdam.

Wonen waar je werkt: goed voor de werknemer, goed voor het bedrijf en goed voor de stad.

Voordelen voor u als werknemer

  • Onafhankelijk professioneel advies
  • Bemiddeling is kosteloos
  • Niet alleen een passend woonaanbod, maar ook een passende buurt
  • Mogelijk besparing (reis-)tijd en kosten
  • Geen verplichtingen, alleen contact op uw verzoek
  • Privacy gewaarborgd
  • Mogelijk voorrang bij een sociale huurwoning

Voor de klant is bemiddeling van WWR kosteloos onder voorwaarde van aansluiting werkgever bij WWR.
Het kan gaan om koop, huur, bestaande bouw of nieuwbouw; in elke prijsklasse. Een persoonlijk adviseur met kennis van het aanbod adviseert en begeleidt met voorrang naar de buurt en woning van keuze. Er is variatie genoeg en Rotterdam scoort steeds hoger op de internationale ranglijst van aantrekkelijke steden als de ‘place to be’.
Als de werknemer hiervoor in aanmerking komt, heeft men voorrang op het verkrijgen van een sociale huurwoning dankzij een – specifiek aan WWR door de stadsregio toegekende – experimentstatus voor Rotterdam Zuid.
Wie van buiten de ring naar Rotterdam verhuist hoeft nooit meer lang te reizen en heeft daarmee meer (vrije) tijd. Zo bezien is verhuizen een eenmalige, duurzame investering, die op termijn tijd en geld oplevert.

Berekeningen tonen aan, dat met het dichter bij het werk wonen aanzienlijke besparingen kunnen worden gerealiseerd voor de werknemer, de werkgever en de maatschappij. De effecten uitgedrukt in financieel voordeel bedragen gemiddeld ca € 5.000,- per medewerker per jaar!