Uw vraag als startpunt

U vraagt zich wellicht af; waarom zie ik geen woningaanbod op deze site?
WWR heeft zelf geen woningen in bezit en is dus volledig onafhankelijk. Wij hebben geen enkel belang om u te ‘verleiden’ om een van de eigen woningen te kunnen leveren. Daardoor kunnen wij volledig vanuit uw belang en woonwensen meedenken en u helpen een passende keuze te maken uit het ruime aanbod!

Woningen worden door verschillende aanbieders en op verschillende plekken aangeboden. En elke woning is uniek. En woningen zijn niet altijd ‘op de markt’. Dat maakt het uitdagend, maar ook lastig om een bij uw wensen passende woning te vinden.

WWR werkt anders dan veel aanbieders van woningen, waar het eigen woningaanbod of dat van de aangesloten partijen centraal staat. Tenslotte is dat wat zij u aanbieden. WWR zet daarom niet eenvoudig alle beschikbare woningen op een rij om u te laten zoeken in een ‘zee van aanbod’. WWR is geen partij, die haar eigen aanbod aan u wil verkopen of verhuren.

WWR begint dus juist bij uw vraag! Zodra die goed in beeld is, ‘matchen’ we uw vraag met een passende woning en buurt in het ruime aanbod.
Waarom wij dit doen kunt u lezen in ons doel en missie.

Niet het aanbod, maar uw vraag en woonwens staat centraal

Hoe bepaalt u met zoveel en wisselend aanbod, welke woning het beste bij uw wensen en situatie past? En wat is de invloed van de kenmerken van de woonomgeving – die u wellicht nog niet kent – op uw toekomstig woongenot? Wat zijn alternatieven, voor de woning die u wellicht al op het oog hebt?

Om werkelijk de juiste ‘match’ te maken, zou u in principe al het aanbod op al haar kenmerken moeten kennen en dat is nagenoeg niet te doen.

WWR begint bij u en uw woonwens!
Uw woonwens is uiteraard zeer persoonlijk. Daarom kunnen wij het passend aanbod pas aan u voorleggen als wij van u weten, wie u bent en wat u zoekt. Het maakt dan uiteraard niet uit of u wilt kopen of huren, of in welke prijsklasse of buurt u op zoek bent. U bent geinteresseerd in wonen op een passende plek in Rotterdam. Dat is waarom wij u van dienst willen zijn.

U kunt hiernaast direct naar de vragen over uw woonwens.

Veel aanbod en kennis daarover beschikbaar

WWR werkt samen met alle grote woonaanbieders in de stad. Wij kunnen u daarom uit een zeer ruime woningvoorraad verspreid over de hele stad een passend aanbod voorleggen.
Daarbij gebruiken we een zeer omvangrijke hoeveelheid informatie en kennis van de stad en haar woningaanbod. Uw voordeel is, dat wij zorgen dat het uiteindelijk aanbod zo goed mogelijk bij uw woonwens aansluit. Dat verhoogt de kans op een juiste match; goed voor u, goed voor ons.
En u blijft zelf uiteraard altijd degene, die kiest!

Ook de woonomgeving is van belang

Een passende woning is niet genoeg. Ook de woonomgeving en ligging bepaalt uw woongenot. Woonsfeer, voorzieningen, bereikbaarheid, leefstijlen van bewoners etc. doen er uiteindelijk ook allemaal toe.

Daarom is een passende woonomgeving minstens zo belangrijk voor uw woongenot. De kwaliteit van de woonomgeving komt ook tot uitdrukking in de prijs van de woning, in sommige buurten zelfs tot ca 50%. Deze informatie kan veelal niet of niet onafhankelijk door de woonaanbieders zelf geboden worden. En eenmaal verhuist, is het niet de bedoeling om via eigen ervaring er achter te komen, dat die woonomgeving u niet brengt wat u ervan verwacht had.
In de vragen over uw woonwens komen deze zaken daarom echter wel aan de orde. Onze persoonlijk assistenten kennen de kenmerken van de woningvoorraad, maar ook van de woonomgevingen in Rotterdam. Zij kunnen uw woonwens ook op dat vlak goed matchen met wat onze stad werkelijk te bieden heeft. Ook op plekken, waarvan u niet had vermoedt dat u daar wel eens de woning van uw dromen zou kunnen vinden!